Logo
Logo

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542

Неутрализационе јединице KYOCERA

Заштита животне средине на првом месту

"Kyocera" неутрализациона јединица

FRIATEC, који послује у саставу KYOCERA групе је произвођач опреме којом се третирају опасне отпадне течне материје.

Неутрализациона јединица на једноставан и брз начин решава питање кисело-базног течног отпада поступком неутрализације.

Управљачка јединица мери pH вредност отпада и дозирањем реакционих хемикалија доводи у задати оквир. После поступка неутрализације, отпад се одводи у комуналну канализацију.

Цео поступак се одвија аутоматски, једина обавеза корисника је да прати ниво потрошености pH електроде и да исту замени када уређај да индикацију, као и ниво реакционих хемикалија и да допуни по потреби.

Срце уређаја је управљачка јединица која се може програмирати у складу са потребама корисника. У складу са тим се пројектује остатак уређаја, тако да KYOCERA може уместо стандардне варијанте да направи јединицу са већим капацитетом или са другим карактеристикама, на пример неутрализацију отпада за који се зна да није мешани, већ има познату pH вредност и концентрацију.

Дужина циклуса неутрализације зависи од pH вредности и концентрације хемикалија и може бити од неколико минута до 90 минута. Kапацитет најмање јединице је 100l, а обрада веће количине отпада се омогућава монтажом колекционог танка испред јединице, тако да се у складу са потребама корисника врши прикупљање веће количине отпада, а неутрализација се врши у циклусима за које јединица повлачи одређену количину отпада.

Прикупљање се може обављати ручно, тако што корисник у колекциони танк сипа отпад или тако што се једно или више места где се генерише отпад (углавном судопере) повежу локалном канализационом мрежом са колекционим танком.

Уз јединицу, KYOCERA нуди додатну опрему, као што је пумпа за избацивање неутрализованог отпада на већу даљину, модул за повезивање јединице са локалном рачунарском мрежом итд.

За руковање неутрализационом јединицом, неопходно је проћи основну обуку и придржавати се мера безбедностипри раду са опасним материјама.

За више информација, обратите се нашој служби продаје.

https://www.kyocera-solutions.de/en/products/neutralisation-units

Брошура

"Kyocera" скрабер

FRIATEC, који послује у саставу KYOCERA групе је произвођач опреме којом се третирају опасне отпадне течне материје.

FRIDURIT пречистачи дима/скрабери, омогућавају децентрализовано чишћење хемијски контаминираног издувног ваздуха директно на извору емисије. То их чини економичним за рад и помаже у заштити особља, грађевинских материјала и животне средине. Првобитно дизајнирани за чишћење издувног ваздуха из лабораторијских димоводних ормара, наш асортиман пречистача дима је стално растао: поред уграђених типова који се лако могу интегрисати у уобичајене системе димовода, самостојећих јединица као и флексибилних чистача дима за доступна је локална екстракција.

https://www.kyocera-solutions.de/en/products/fume-scrubbers

 

Брошура
Logo
Lachner

Контакт

Булевар уметности 27, 11000 Београд

+381 11 31 30 542
komercijala@proanalytica.com

Системи управљања

Систем управљања заштитом животне средине – ISO 14001:2015Систем управљања здрављем и безбедношћу на раду - ISO 45001:2018Систем управљања квалитетом – ISO 9001:2015

Copyright © Proanalytica doo 2023

Сва права задржана